


Bienvenue à L'Atelier
Welcome to L'Atelier – A Taste of France in Skillebekk, Oslo.
L'Atelier is a French bistro offering exceptional cuisine and a curated wine selection. Our menu blends classic French flavors with a modern touch, crafted from the finest ingredients.
Fine Wines & Elegant Dining
We specialize in exquisite wines, focusing on selections from Burgundy and Oregon, perfectly paired with our dishes.
With a cozy yet sophisticated atmosphere, L'Atelier is ideal for casual evenings, romantic dinners, or a memorable dining experience. Bienvenue!


L`Atelier
Menu
Starters
Boudeuse østers 2 stk -
Friske Boudeuse-østers Allergener: skalldyr, fisk
3stk
180 kr
6stk
350 kr
12stk
650 kr
Caspian Osceitra Kaviar
Eksklusiv Caspian Osceitra-kaviar, servert med et sett av blini, rømme og dilldip. Allergener: hvete, egg, laktose, fisk
5g
190 kr
15g
550 kr
30g
1 000 kr
50g
1 500 kr
Fritert calamari
Sprø, fritert calamari servert med en frisk dilldip. Allergener: bløtdyr, hvete, egg
130 kr
Gratinert sjøkreps med ramsløkssmør
Delikat sjøkreps fra Hitra gratinert med aromatisk ramsløkssmør. Allergener: skalldyr, laktose, cashew
380 kr
Ovnsbakt St. Marcellin ost med sort trøffel
Kremet og smaksrik St. Marcellin ost, ovnsbakt med aromatisk sort trøffel. Allergener: laktose, hvete
250 kr
Anderillete med brød
Confitert and, servert med brod, senep og cornichones Allergener: hvete, sulfitt, senep
190 kr
Biff tartar
Tartar av baskisk biff indrefilet, servert med surdeigsbrød. Allergener: hvete, egg
280 kr
Surdeigsbrød med aioli
Fersk brød med hjemlaget aioli. Allergens: egg, gluten
75 kr
Østetallarken med bellota skinke
Variant av dagens ost akkompagnert met bellota skonke, tørket frukt og fikenmarmalade. Allergener: laktose
450 kr
Hovedretter
Grillet entrecôte med bordelaisesaus og talgfritter
Galicisk biff fra melkekyr, tørrmodnet. Servert med klassisk bordelaisesaus og sprø talgfritter. Allergener: melk, fish,senep, sulfitt
490 kr
Piggvar med beurre blanc and potet mousseline
Klassisk fransk smørstekt sjøtunge, servert med silkemyk potetpuré. Allergener: fisk, laktose, sulfitt
450 kr
Pasta Vongole
Klassisk pasta med hjerteskjell, hvitløk, chili og hvitvin. Allergener: hvete, egg, bløtdyr, sulfitt
320 kr
Grilled Cote de boeuf 1kg
Grillet baskisk Cote de boeuf, servert med fries og grønn peppersaus Allergener: laktose, sulfitt
1 450 kr
Dessert
Sjokoladefondant
Varm sjokoladefondant med rik, smeltende kjerne, servert med crème anglaise. Allergener: hvete, laktose, egg
140 kr
Crème Brûlée
Klassisk vaniljekrem med karamellisert sukkerlag, toppet med karamelliserte hasselnøtter Allergener: laktose, egg, hasselnøtter
120 kr